Leentje

k ben Leentje en ben een haflinger ruin van 1.46 m hoog.
Ik ben geboren op 21-3-2000.
Ik was de eerste manege pony op stal. Ik ben echt een coole kikker en op mij leer je paardrijden!

Sammy

Ik ben Sammy en een welsh B ruin van 1.30 m hoog. Ik ben geboren op 24-5-1996 en ben een mooie palomino. Ik zie wat minder dan andere paarden en kan daardoor wel eens schrikken als je mijn hoofd wilt aaien maar ben super lief.

 

Bambino

Hallo mijn naam is Bambino en  ik ben Haflinger kruising welsh. Ik ben geboren op 1-1-2001 en ben ongeveer 1.31 hoog. Ik vind het leuk om te springen en ben er nog best goed in 🙂

Sterre

Ik ben Sterre en een zwart bonte shetland merrie.Ik ben de kleinste manegepony en ben 1.10 m hoog. Ik ben op geboren 7-5-2002.

Onley

Ik ben Onley en ben een merrie met een hele aparte kleur, mijn kleuren zijn appaloosa en bont. Ik ben ongeveer 1.47 m hoog en geboren op 18-4-2008. Ik ben een vlotte pony en ik vind het heerlijk om gepoetst te worden.

Bonita

Ik ben Bonita en een zwarte merrie. Ik ben 1.49 m hoog
Ik heb veel wedstrijdervaring met mijn vorige eigenaar en vind dit erg leuk.

 

Ibbeltje

Ik ben Ibbeltje en ben een witte welsh merrie. Ik ben 1.25 m hoog Ik kan leuk springen. Mijn manen zijn best lang dus die kan je mooi invlechten.

 

Lady

k ben Lady en een haflinger merrie. Ik ben 1.44 m hoog. Ik heb hele mooie langen manen en ben super knap.

Bounty

Ik ben Bounty en ben een bonte merrie. Ik ben 1.49 hoog. Ik vind het leuk om te springen.

.

Bonnie

Ik ben Bonnie ik ben een bonte merrie. Ik ben nog jong maar wel heel lief. Ik heb in 2017 een veulen gehad, hij heet Thor en staat ook op onze manege.

Dribbel

Ik ben Dribbel en een bruine ruin. Met mijn oude baasje heb ik wedstrijdjes gereden en heb hier dus veel ervaring in.

Tommy

Ik ben Tommy, een jonge haflinger ruin. Ik moet nog een beetje spieren krijgen, maar ben heel slim en kijk de kunsten af van mijn “grote broers” Leentje en Alva..