Alva

Ik ben Alva en ben een Haflinger ruin en ik ben geboren op 26-3-2005.Ik ben ongeveer 1.56 m hoog. Ik vind het ontzettend leuk om te springen wat ik ook erg goed kan.

 

Anne

Ik ben Anne en ben een zwarte fries kruising merrie. Ik ben 1.58 m hoog. Ik ben nog jong en moet nog veel leren maar ben ondanks mijn jonge leeftijd erg braaf en wil graag nieuwe dingen leren.

 

Mellow

Ik ben Mellow en ben een frans paard, ik ben geboren op 12 april 2011. Ik ben 1.56 m hoog. Ik ben cremello van kleur met mooie blauwe ogen. Ik ben ongeveer 1.60 hoog. Ik hou ontzettend van knuffelen 

 

Jumper

Ik ben Jumper, een lieve bruine ruin. Ik ben nog jong, maar ik leer heel snel.

.

 

Boris

Ik ben Boris, ik ben een mooie zwarte Friese ruin. Ik ben lekker stevig, maar erg lief!

 

Carmen

Ik ben Carmen, een mooie bonte merrie. Ik kan mijn ruiters heel veel leren. Dressuurmatig kan ik leuk lopen, en ook springen vind ik erg leuk! Kortom, ik ben een super veelzijdig paard! 

 

Mans

Ik ben Mans, een leuke jonge ruin. Ik ben af en toe ondeugend maar kan verder heel leuk lopen. Ik ben een leuke uitdaging voor een goede ruiter. Springen kan ik ook!

Starlight

Ik ben Starlight, een mooie zwarte stevige merrie.
Ik ben nog at jong, en moet nog veel leren, maar ik ben wel heel braaf. En vind poetsen erg gezellig.

Wiske

Ik ben Wiske, ik ben een knappe merrie met een heel mooi hoofdje. In mijn box ben ik erg gesteld op mijn privacy, dus als je me wilt poetsen of zadelen kan je me beter uit de stal halen. Dan vind ik het allemaal wel prima.
Ik ben lekker dressuurmatig te rijden, en ook springen kan ik goed. Ook wedstrijden vind ik geweldig, ik word dan eerst nog mooier gemaakt, daarna doe ik dan extra goed mijn best!

Fritz

Ik ben Fritz, een mooie vos ruin. Ik ben nog niet zo oud en kan nog veel leren, maar ik doe altijd goed mijn best. Ik hou van rustige en geduldige ruiters. 
Ik vind heel veel dingen leuk en als ik het nog niet kan, dan leer ik het vanzelf wel een keer! 

Samira

Ik ben Samira, een lieve merrie.
Ik hou van poetsen, maar dan wel graag aan de balk. 
Ik sta voor aan in de stal, dus kan alles goed in de gaten houden.
Tijdens het rijden ben ik heel braaf. Ik kan super netjes nageeflijk lopen en dan show ik dan ook altijd erg graag. Ik wordt gereden door alle soorten ruiters, van beginnend tot gevorderd, ik vind eigenlijk iedereen wel leuk op mijn rug.

Joost

Ik ben Joost. Ik ben de allergrootste van de manege paarden. Ik ben een soort Grote Vriendelijke Reus, want ik vind iedereen lief. 
Alle aandacht vind ik super gezellig. Ik ben ook tijdens het rijden braaf, maar omdat ik nog jong ben, rijden er vooral gevorderde ruiters op mij.