Alva

Ik ben Alva en ben een Haflinger ruin en ik ben geboren op 26-3-2005.Ik ben ongeveer 1.56 m hoog. Ik vind het ontzettend leuk om te springen wat ik ook erg goed kan.

 

Anne

Ik ben Anne en ben een zwarte fries kruising merrie. Ik ben 1.58 m hoog. Ik ben nog jong en moet nog veel leren maar ben ondanks mijn jonge leeftijd erg braaf en wil graag nieuwe dingen leren.

 

Mellow

Ik ben Mellow en ben een frans paard, ik ben geboren op 12 april 2011. Ik ben 1.56 m hoog. Ik ben cremello van kleur met mooie blauwe ogen. Ik ben ongeveer 1.60 hoog. Ik hou ontzettend van knuffelen 

 

Roxy

Ik ben Roxy en ben een bruine gelderse merrie. 
Ik ben 1.67 m  hoog. Ik ben geboren op 30-4-1996. Ik heb een super lief karakter.

 

Tamarinde

Ik ben Tamarinde en ben een zwarte merrie van 1.76 m hoog. Ik ben geboren op 21-4-2000. Ik kan leuk dressuurmatig lopen en heb wedstrijden gereden tot en met L2 niveau.

 

Jumper

Ik ben Jumper, een lieve bruine ruin. Ik ben nog jong, maar ik leer heel snel.

.

 

Baron

Ik ben Baron en een bruine ruin. Ik vind het leuk om lesjes te lopen.

 

Nick

Ik ben Nick  en ik ben een lieve bruine ruin. Ik kan goed springen en vind dit erg leuk

 

Boris

Ik ben Boris, ik ben een mooie zwarte Friese ruin. Ik ben lekker stevig, maar erg lief!

 

Carmen

Ik ben Carmen, een mooie bonte merrie. Ik kan mijn ruiters heel veel leren. Dressuurmatig kan ik leuk lopen, en ook springen vind ik erg leuk! Kortom, ik ben een super veelzijdig paard! 

 

Mans

Ik ben Mans, een leuke jonge ruin. Ik ben af en toe ondeugend maar kan verder heel leuk lopen. Ik ben een leuke uitdaging voor een goede ruiter. Springen kan ik ook!