Alva

Ik ben Alva en ben een Haflinger ruin en ik ben geboren op 26-3-2005.Ik ben ongeveer 1.56 m hoog. Ik vind het ontzettend leuk om te springen wat ik ook erg goed kan.

 

Anne

Ik ben Anne en ben een zwarte fries kruising merrie. Ik ben 1.58 m hoog. Ik ben nog jong en moet nog veel leren maar ben ondanks mijn jonge leeftijd erg braaf en wil graag nieuwe dingen leren.

 

Mellow

Ik ben Mellow en ben een frans paard, ik ben geboren op 12 april 2011. Ik ben 1.56 m hoog. Ik ben cremello van kleur met mooie blauwe ogen. Ik ben ongeveer 1.60 hoog. Ik hou ontzettend van knuffelen 

Jumper

Ik ben Jumper, een lieve bruine ruin. Ik wordt vooral gereden door ruiters die al wat langer rijden.

.

 

Boris

Ik ben Boris, ik ben een mooie zwarte Friese ruin. Ik ben lekker stevig, maar erg lief!

Starlight

Ik ben Starlight, een mooie zwarte stevige merrie.
Ik ben super braaf. En vind poetsen erg gezellig.

Fritz

Ik ben Fritz, een mooie vos ruin. Ik doe altijd goed mijn best. Ik hou van rustige en geduldige ruiters. 
Ik vind heel veel dingen leuk en als ik het nog niet kan, dan leer ik het vanzelf wel een keer! 

Wiske

Ik ben Wiske, ik ben een knappe merrie met een heel mooi hoofdje. In mijn box ben ik erg gesteld op mijn privacy, dus als je me wilt poetsen of zadelen kan je me beter uit de stal halen. Dan vind ik het allemaal wel prima.
Ik ben lekker dressuurmatig te rijden, en ook springen kan ik goed. Ook wedstrijden vind ik geweldig, ik word dan eerst nog mooier gemaakt, daarna doe ik dan extra goed mijn best!

Samira

Ik ben Samira, een lieve merrie.
Ik hou van poetsen, maar dan wel graag aan de balk. 
Ik sta voor aan in de stal, dus kan alles goed in de gaten houden.
Tijdens het rijden ben ik heel braaf. Ik kan super netjes nageeflijk lopen en dan show ik dan ook altijd erg graag. Ik wordt gereden door alle soorten ruiters, van beginnend tot gevorderd, ik vind eigenlijk iedereen wel leuk op mijn rug.

Joost

Ik ben Joost. Ik ben de allergrootste van de manege paarden. Ik ben een soort Grote Vriendelijke Reus, want ik vind iedereen lief. 
Alle aandacht vind ik super gezellig. Ik ben ook tijdens het rijden braaf, maar omdat ik nog jong ben, rijden er vooral gevorderde ruiters op mij.

Sjakie

Ik ben Sjakie, een hele lieve ruin.
Ik hou ontzettend van kroelen en knuffelen.
Ook met poetsen doe je mij veel plezier.

Tijdens het rijden ben ik erg leuk voor de gevorderde ruiters. Ik ben heel lief en kan netjes lopen, maar soms zitten er spoken in de bak en wil ik nog wel eens schrikken.
Ik kan dan best snel zijn, dus mijn ruiters moeten dan goed kunnen remmen.

Als er geen spoken zijn, zit ik heel lekker en kan ik iedereen heel veel leren.

 

Blaze

Ik ben Blaze, een spaanse merrie.
Mijn vacht is super mooi goudkleurig. Ze noemen dit palomino.

In Spanje zijn mijn manen kort geschoren, dit doen ze daar voor de keuringen, nu mogen mijn manen weer lekker lang groeien. Maar eerst heb ik nog even een punk kapsel, dit komt vanzelf weer goed.

Tijdens het rijden ben ik super braaf en zet ik altijd mijn beste beentje voor. Ook kan ik super goed springen, dit vindt ik ook erg leuk!

Wist je trouwens dat mijn dochter ook op de manege staat? Zij heet Phoenix en is net als ik een mooie palomino.