fnrs wedstrijden:

Bijna iedere maand organiseren we gezellige FNRS wedstrijden voor onze ruiters. Hieraan kunnen ruiters beginnen zodra ze zelfstandig kunnen sturen, stappen en draven. Dit begint bij de F1 en gaat door t/m de F20. Ook organiseren we vaardigheidsproeven, en springproeven.

Zorg voordat je je voor de eerste keer inschrijft voor een wedstrijd wel altijd even dat je overleg hebt gehad met je instructeur over welk niveau je mee gaat doen!

Hieronder zijn wat handige downloads en sites te vinden ter voorbereiding van het wedstrijd rijden en als extra informatie.

Wil je je optimaal voorbereiden op de wedstrijden, lees dan het FNRS boek Brons goed door, hierin staat alle informatie mbt de ruiteropleidingen, de proeven t/m F 12, en de theorie voor de diploma’s. Dit boek is bij ons in de kantine te koop voor € 15,-

Rij je al hoger, dan is er het FNRS boek zilver, hierin staat alle informatie voor ruiters vanaf F12, B en L. Dit boek is te koop voor € 20,- in onze kantine.

Let op afmelden kan tot een week voor de wedstrijd, ben je later met je afmelding moet er helaas worden doorbetaald.
Dan zijn alle benodigdheden voor de wedstrijd namelijk al besteld en geregeld.

Heel veel succes en natuurlijk veel plezier!

Wedstrijdkalender:

   

 

2 april 2021 Onderlinge proeven dag zonder klassement en zonder prijsuitreiking, wel voor promotiepunten. Publiek is niet toegestaan. Let op! vol!

Klik hier voor de voorlopige startlijst!
Startlijst verenigingsactiviteit 2 april 2021

     
     
     

 


Let op! Geef altijd als eerste keuze je vaste lespony op (tenzij deze is geblesseerd).
Hier kan je het meest op oefenen. Daarna geef je een pony keuze op, voor als de eerste keuze niet gaat lukken door bijvoorbeeld te veel deelnemers op dezelfde pony.
Zit je deze keer niet op je lespony, dan proberen we er altijd voor te zorgen dat je er de volgende keer wel je wedstrijd op mag doen!

Let op! Tijdens onze wedstrijden kunnen er foto's worden gemaakt die gebruikt worden voor promotiedoeleinden tbv onze manege (denk hierbij aan onze website, nieuwsbrieven of social media). Indien u hier niet mee akkoord gaat, dient u dit uitdrukkelijk te vermelden bij de inschrijving.

handige sites

downloads